user_mobilelogo

despre noi

 

Dincolo de cuvinte stau realizările noastre!

Tipografia Silkat este parte a grupului de firme SILKAT Grup. Ca urmare a cererii pieței, în anul 2007 am decis realizarea investiției necesare pentru o tipografie modernă.

Astăzi, tipografia SILKAT se bazează pe  o echipă de profesionişti cu experienţă, care se sprijină pe echipamente tipografice de ultimă generaţie. De-a lungul anilor am crescut alături de clienţii noştri, împreună cu fiecare proiect la care am muncit cu entuziasm. Credem că am reuşit să câştigăm încrederea şi respectul partenerilor de afaceri atât prin profesionalismul serviciilor oferite, cât mai ales prin abordarea personalizată a nevoilor clienţilor, pe care le-am considerat întotdeauna ca pe propriile noastre nevoi.

Considerăm că fiecare client este important pentru noi și tratăm cu maximă seriozitate și profesionalism cerințele în materie de tipar ale acestuia. De aceea, ne propunem să vă oferim flexibilitate în găsirea soluţiilor de producţie. Pentru a ne atinge acest obiectiv, considerăm că cea mai importantă resursă a noastră o reprezintă personalul tipografiei. Pentru că oamenii fac diferența, și noi credem în OM.

Pin It

Despre noi

Tipografia Silkat este parte a grupului de firme SILKAT Grup. Ca urmare a cererii pieței, în anul 2007 am decis realizarea investiției necesare pentru o tipografie modernă. Astăzi, tipografia SILKAT se bazează pe o echipă de profesionişti cu experienţă, care se sprijină pe echipamente tipografice de ultimă generaţie.

Head office

  • Adresă Str. Industriei 3, Buftea, jud. Ilfov
  • Tel.: +4031 436 59 91
  • Fax: +4021 436 39 64
  • Mobil: +4072 238 31 45
  • E-mail: office@silkatprint.com

Galerie Foto Produse